Дури и окрузите имаат проблем да ги дознаат овие бројки.

Дури и окрузите имаат проблем да ги дознаат овие бројки. Даг Каучман, 53-годишен професионален бриџ играч и учител, рече дека бил тестиран во петокот и во понеделникот бил известен дека е позитивен на новиот коронавирус. Турнирот ги извести сите членови Read More